СГ «ТАС» очолила рейтинги страховиків у 11 регіонах країни

СГ «ТАС» очолила рейтинги страховиків у 11 регіонах країни

Згідно за даними профільного видання Insurance TOP, за результатами роботи в 2020 році Страхова група «ТАС» увійшла в ТОП-5 страховиків у 21 регіоні країни з 24-х, у 11 з яких – очолила відповідні рейтинги.

Так, за підсумками минулого року СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце серед страховиків Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Луганщини, Івано-Франківщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини, а також  Рівненщини та Миколаївщини, де за результатами 2019-го була другою. Ба більше, як свідчать дані Insurance TOP, наприклад, в Миколаївській області компанія не просто стала лідером регіонального ринку, а й з чималим відривом обійшла найближчого конкурента: обсяг надходжень СГ «ТАС» по регіону на 36% перевищує суму премій, залучених за рік «срібним» призером рейтингу.

В свою чергу, на Волині цей показник склав 34%, на Івано-Франківщині – 44%, на Кіровоградщині – 66%,  на Черкащині – 71%. І це ще не найвищий результат!

Так, обсяг платежів СГ «ТАС», залучених  на Хмельниччині, понад в два рази перевищує суму премій, зібраних компанією, яка посіла другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці. Ще більш вражаючих результатів досягла Страхова група «ТАС» на Тернопільщині та Житомирщині: тут надходження лідера рейтингу в 2,88 та 3,52 рази відповідно перевищують обсяг платежів «срібного» призера.

Отже, загалом СГ «ТАС» за підсумками 2020 року посіла перше місце в 11 регіонах країни – і це найкращий результат на вітчизняному страховому ринку.

Водночас почесне друге місце СГ «ТАС» за підсумками минулого року посіла в трьох областях: Донецькій, Закарпатській та Херсонській. На Вінниччині компанія стала третьою, а на Полтавщині та Чернігівщині – четвертою.

І замкнула «п’ятірку» найбільших страховиків регіону СГ «ТАС» в Дніпропетровській, Запорізькій, Київській та Львівській областях.