Понад чверть мільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене вибухом авто

Понад чверть мільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене вибухом авто

Надзвичайна подія, в результаті якої було серйозно пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Skoda Rapid, сталася на Київщині.

Під час зупинки на узбіччі поруч зі Skoda вибухнула автівка. Від потужного вибуху Rapid вилетів в кювет, де перевернувся на дах. Внаслідок інциденту було суттєво пошкоджено кузов застрахованого автомобіля. При цьому, за даними проведеної експертизи, загальний обсяг збитків, заподіяних власникові автомобіля, склав 254829 грн.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, що сталася, визнала її страховою та прийняла рішення про виплату належного за договором «Правильне КАСКО» страхового відшкодування в розмірі понесених страхувальником збитків.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС» - один з найпопулярніших у вітчизняних автомобілістів страхових продуктів, що характеризується низкою переваг у порівнянні з аналогами, представленим на ринку. Зокрема, договір покриває максимальний набір страхових ризиків, які в залежності від потреб клієнта, можна комбінувати, а також передбачає розширені можливості щодо виплат без надання довідок компетентних органів. В рамках договору клієнти отримують якісне сервісне обслуговування, в тому числі йдеться про компенсацію витрат на порятунок авто, послуги евакуатора тощо. Виплати за договором «Правильне КАСКО» здійснюються в термін до 15 робочих днів за всіма випадками, окрім знищення чи заволодіння авто, за якими відшкодування перераховується в строк до 25 днів.