З СГ «ТАС» лікування за кордоном стає доступним кожному

З СГ «ТАС» лікування за кордоном стає доступним кожному

За статистикою Всесвітньої організації охорони здоров’я, онкологічні та серцево-судинні захворювання на сьогодні є одними з найбільш розповсюджених причин смерті людей в усьому світі. Цифри жахають: кожна шоста смерть – внаслідок раку, кожна третя – в результаті сердечно-судинного захворювання. В Україні ситуація ще сумніша: понад 60% смертей стаються внаслідок серцево-судинних захворювань, кожна п’ята смерть – від раку.

При цьому, як свідчать лікарі, останнім часом серцево-судинні захворювання значно «помолодшали» – в групі ризику опинилися навіть молоді люди віком від 25 до 35 років.

І прогнози, на жаль, невтішні – і це незважаючи на те, що медицина не стоїть на місці і вже сьогодні в світі успішно лікуються ті хвороби, що ще кілька років тому вважалися вироком. Так, за твердженням фахівців, 90% онкохворих можна вилікувати!
Між тим, більшість українців не мають можливості скористатися унікальними розробками вчених, що здатні ефективно боротися зі смертельними захворюваннями.

Причина тому – висока вартість лікування, що по кишені далеко не кожному, адже може сягати десятків тисяч доларів. А це означає, що, навіть маючи шанси на одужання, люди позбавлені можливості отримати кваліфіковану медичну допомогу і побороти страшну недугу.

Вихід з цього замкненого кола пропонує Страхова група «ТАС», яка розробила новий договір медичного страхування «TAS-Doctor», що передбачає страховий захист на випадок онкологічних, кардіохірургічних та нейрохірургічних захворювань, трансплантації життєво важливих органів, а також покриває витрати з реабілітації застрахованих осіб. Лікування за договором здійснюється виключно найкращими лікарями України та світу – у провідних спеціалізованих вітчизняних та закордонних медичних закладах.

Усвідомлюючи, що людина, в якої діагностовано важку хворобу, перебуває у стані стресу, Страхова група «ТАС», окрім власне фінансування лікування, бере на себе також організацію кваліфікованої медичної допомоги та забезпечує надання необхідної психологічної підтримки застрахованій особі.

Договір «TAS-Doctor» включає в себе три програми: «Базову», «Оптимальну» та «ВІП». Страхові суми за програмами становлять 300 тисяч євро, 500 тисяч євро та 1 мільйон євро відповідно. При цьому лікування за програмами передбачає весь комплекс необхідних заходів – від діагностики захворювання, включаючи проведення потрібних досліджень, до забезпечення медикаментами, покриття витрат на операції, а також додаткові послуги, в тому числі організацію та оплату проїзду, проживання, візи та навіть переклад в разі отримання застрахованою особою медичних послуг за кордоном. При необхідності імплантації страховик також бере на себе витрати на сам імплант, а в разі трансплантації життєво важливих органів – організовує пошук та здійснює оплату донорського органу.

Таким чином, СГ «ТАС» забезпечує весь комплекс необхідних для лікування важких захворювань медичних заходів та їх оплату, тим самим роблячи надбання світової медицини доступними для всіх українців.
Детальніше з умовами договору «TAS-Doctor» можна ознайомитися на сайті компанії: https://sgtas.com.ua/ua/health-protection/tas-doctor-medicinskoe-strahovanie.