СГ «ТАС» увійшла в число переможців премії «ТопФінанс-2022»

СГ «ТАС» увійшла в число переможців премії «ТопФінанс-2022»

Портал delo.ua та журнал «ТОП-100: Рейтинги найкращих» в рамках проєкту «ТопФінанс-2022» визначили найкращі фінансові установи України за підсумками надскладного для ринку воєнного 2022 року.

В основу рейтингу було покладено результати відкритого онлайн-голосування, що проводилось на сайті delo.ua й участь в якому могли взяти всі охочі, а також висновки експертного журі.

Як зазначають ініціатори проєкту, в ході оцінювання зокрема страхових компаній враховувались такі чинники, як динаміка показників страховиків за окремим видом діяльності, співвідношення якості та ціни послуг, зручність та доступність продуктів та сервісів, наявність або відсутність помітної кількості негативних відгуків, інформаційний фон навколо СК та їх активність за окремими напрямками діяльності.  

Отже, як свідчать результати рейтингування, Страхова  група «ТАС» продовжує міцно утримувати провідні позиції на українському страховому ринку, являючись одним з його беззаперечних лідерів, зокрема в сегменті автострахування.

Так, компанія вчергове посіла перше місце серед страховиків, які працюють в сегменті обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, а також увійшла до числа найкращих з кращих на ринку страхування КАСКО.

Нагадаємо, за минулий рік СГ «ТАС» було укладено майже 69 тисяч договорів страхування наземного транспорту та оформлено близько 900 тисяч полісів обов’язкової «автоцивілки». За договорами страхування КАСКО  протягом 2022 року компанією було врегульовано 8337 страхових випадків та виплачено в якості страхових відшкодувань понад 251 млн грн. В свою чергу, за полісами ОСЦПВ Страхова група «ТАС» минулого року врегулювала 14 408 страхових випадків та виплатила постраждалим понад 353 млн грн.