Рівень задоволеності клієнтів якістю сервісу в СГ «ТАС» досяг 95%

Рівень задоволеності клієнтів якістю сервісу в СГ «ТАС» досяг 95%

Страхова група «ТАС», що завжди в своїй діяльності робила акцент на високій якості обслуговування споживачів, оприлюднила дані свого традиційного щорічного опитування клієнтів щодо задоволеності ними рівнем наданих страховиком послуг. Крім того, в ході дослідження було приділено увагу вивченню вимог страхувальників, що в подальшому використовуватиметься страховиком для оптимізації своєї продуктової лінійки з метою максимального задоволення потреб клієнтів.

Отже, як свідчать результати опитування, понад 95% клієнтів СГ «ТАС» повністю задоволені якістю наданих компанією послуг. Примітно, що це стосується як оцінки рівня обслуговування на етапі укладення договору, так і його супроводу й врегулювання страхової події. При цьому понад 97% клієнтів в процесі спілкування з представниками Служби контролю якості СГ «ТАС» висловили готовність рекомендувати компанію як надійного страховика своїм близьким та друзям.

До речі, як засвідчили результати дослідження, для абсолютної більшості клієнтів - понад 86% - «ціновий фактор» при виборі страховика має виключно другорядне значення, тоді як на перше місце виходять такі показники, як репутація компанії, її надійність, рівень сервісу, якість врегулювання збитків, а також наявність персонального контакту з фахівцем компанії. Таким чином, вартість договору – страховий платіж – відіграє ключову роль при виборі страховика лише для менш ніж 14% респондентів. При цьому для більш ніж 65% страхувальників вкрай важливо завчасно отримувати нагадування від представників СГ «ТАС» про закінчення дії полісу, щоб запобігти необхідності потім терміново купувати поліс у неперевіреного «чужого» страховика.

Більше того, понад 76% опитаних в ході розмови з представниками Служби контролю якості Страхової групи «ТАС» відзначили, що вони зацікавлені в поглибленні співпраці зі страховиком, зокрема, готові розглянути можливість придбання в нього нових страхових продуктів для забезпечення максимального страхового захисту свого майна.
Крім того, 79% респондентів зазначили, що були б не проти отримувати від СГ «ТАС» актуальну інформацію про новинки компанії та діючі акційні пропозиції.

Таким чином, результати проведеного опитування вкотре підтвердили, що переважна більшість клієнтів Страхової групи «ТАС» налаштована на тривалу співпрацю з компанією, впевнені в її надійності, стабільності та якісному страховому захисті, який вона надає.
Залишається додати, що в опитуванні взяли участь понад 100 тисяч страхувальників СГ «ТАС» з усіх регіонів України.