Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджену в ДТП Audi SQ7

Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджену в ДТП Audi SQ7

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася на Одещині. А її причиною, принаймні частково, стали несприятливі погодні умови. На слизькому після сильної зливи дорожньому покритті заміської траси водій застрахованого СГ «ТАС» автомобіля Audi SQ7, скинувши швидкість, почав гальмувати, як в нього ззаду врізалося інше авто.  В результаті зіткнення обидві автівки зазнали серйозних пошкоджень.

Cтрахова група «ТАС», де позашляховик було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала інцидент страховим випадком та, вивчивши його обставини, врегулювала, в повному обсязі виплативши відповідне страхове відшкодування. Сума виплати склала 1032955 грн.

Варто зазначити, що, попри війну та спричинену нею надскладну економічну ситуацію в країні, Страхова група «ТАС» продовжує працювати, належним чином виконуючи свої зобов’язання перед клієнтами та забезпечуючи їм надійний страховий захист. Так, лише за чотири місяці 2022 року компанія виплатила за укладеними договорами страхування майже 300 млн грн!

Зауважимо, що на сьогодні кількість українців, які обрали своїм страховиком саме Страхову групу «ТАС», перевищує 1 мільйон людей! Лише за минулий рік компанією було укладено понад 2,5 млн договорів страхування, з яких 2,36 млн – зі страхувальниками – фізичними особами.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років утримує лідируючі позиції на страховому ринку України, зокрема в сегменті автострахування. Так, компанія є незмінним лідером ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки», а також входить в ТОП-5 найбільших страховиків на ринку КАСКО.