СГ «ТАС» виплатила майже 3 млн грн за договором страхування відповідальності автоперевізників

СГ «ТАС» виплатила майже 3 млн грн за договором страхування відповідальності автоперевізників

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»  – цього разу за договором добровільного страхування відповідальності автоперевізників та експедиторів.

Цей інцидент стався на території Угорщини. Водій вантажівки, якою перевозилася побутова техніка, під час нічного переїзду раптом побачив у дзеркалі вогонь: горів причіп з вантажем. Самостійно загасити полум’я водієві не вдалося, тож ще до приїзду рятувальників і сам причіп, і вантаж в ньому було фактично повністю знищено. За висновком компетентних служб, найімовірніше причиною займання стало замикання проводки.

Однак, якою б не була причина пожежі, її наслідки, а саме фінансові збитки в результаті цієї надзвичайної пригоди, виявилися колосальними.  Втім, самостійно вирішувати ці проблеми автоперевізникові не довелося – завдяки наявності відповідного договору страхування, укладеного з Страховою групою «ТАС».  Страховик, вивчивши обставини інциденту, визнав випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань виплатив належне страхове відшкодування – в розмірі 2911988 грн.

Нагадаємо, загалом за чотири місяці поточного року СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування близько 300 млн грн відшкодувань.

Надійно тримає фінансовий фронт компанія і сьогодні, під час воєнного стану. СГ «ТАС» продовжує працювати: укладає договори страхування, організовує їх якісний супровід та врегульовує страхові випадки, забезпечуючи таким чином гідний страховий захист своїх клієнтів.