Понад 348 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Понад 348 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи надійний захист своїх клієнтів та щодня здійснюючи виплати страхових відшкодувань за укладеними договорами страхування.

Так, днями компанія здійснила чергову велику виплату за договором «Правильне КАСКО»: відповідне відшкодування було виплачено власникові вантажного автомобіля  DAF FT XF, пошкодженого в результаті ДТП. Аварія сталася в Рівненській області.

На смугу, якою рухався DAF, просто на нього з «зустрічки» раптом виїхав інший автомобіль. Уникнути зіткнення не вдалося. Внаслідок сильного удару значних пошкоджень зазнали обидва транспорті засоби.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, який згодом було визнано страховим випадком, оперативно взялася до вивчення обставин пригоди та врегулювання завданого клієнтові збитку. Сума страхової виплати склала 348135 грн.

Нагадаємо, попри війну СГ «ТАС» цілодобово залишається на зв’язку із своїми клієнтами та здійснює страхові виплати. Так, щодня компанія виплачує за укладеними договорами страхування до 4 млн грн. Контакт-центр СГ «ТАС» працює у штатному режимі 24/7, надаючи всебічну інформаційно-консультаційну підтримку клієнтам, приймаючи їх звернення та фіксуючи всі страхові випадки.