За пошкоджений в ДТП Lexus СГ «ТАС» виплатила понад 649 тис. грн

За пошкоджений в ДТП Lexus СГ «ТАС» виплатила понад 649 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» – відшкодування в розмірі майже 650 тис. грн було перераховано власникові автомобіля Lexus RX350, пошкодженого в результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в Києві.

Кросовер рухався своєю смугою, як раптом просто на нього з автозаправної станції, розташованої на узбіччі, вилетів автомобіль Toyota. Уникнути зіткнення було неможливо. В результаті аварії зазнали пошкоджень обидві автівки. Зокрема в авто винуватця ДТП внаслідок удару було пошкоджено передній бампер, капот та решітку радіатора. Пошкодження кросовера виявилися суттєвішими та численнішими:  дві двері, переднє ліве крило, кришка багажного відсіку, передній і задній бампери, капот, шина одного колеса та одна блок-фара.

Втім, самостійно оплачувати ремонт свого автомобіля чи чекати, коли винуватець пригоди зможе компенсувати його вартість, власникові Lexus RX350 не довелося – завдяки наявності договору страхування «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС».

Страховик визнав випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором врегулював його, виплативши належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 649418 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» було розроблено фахівцями СГ «ТАС» з урахуванням актуальних тенденцій ринку, а також відгуків та пропозицій самих автовласників. Серед головних особливостей договору можна відзначити розширене страхове покриття, можливість вільного комбінування страхових ризиків, широку територію дії, якісне сервісне обслуговування та оптимальні  строки здійснення страхових виплат.