Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Lexus перевищила 520 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Lexus перевищила 520 тис. грн

За даними Патрульної поліції України, за 11 місяців 2021 року в цілому по країні було зафіксовано 170972 дорожньо-транспортні пригоді, серед яких сумнівну першість утримують зіткнення, випадків яких за вказаний період лише офіційно було зареєстровано 108957. Серед найбільш розповсюджених причин зіткнень в поліції називають порушення водіями правил маневрування та перевищення безпечної швидкості. Наслідки таких порушень часто бувають трагічними: в результаті зіткнень в січні – листопаді минулого року загинуло 992 особи, 13874 людини зазнали травм. І це не кажучи вже про колосальні фінансові збитки, спричинені подібними аваріями.

Дорожньо-транспортна пригода за участю застрахованого СГ «ТАС» автомобіля Lexus сталася в Кривому Розі. Водій позашляховика вчасно не зорієнтувався, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення із легковиком Nissan. В результаті аварії було пошкоджено передню частину кузова позашляховика: капот, бампер, решітку радіатора, розбито протитуманні фари.

Втім, ремонтувати авто своїм коштом власникові не довелося – завдяки наявності договору «ЄвроКАСКО» від СГ «ТАС». Страховик визнав випадок страховим та оперативно врегулював його, виплативши клієнтові належне страхове відшкодування в розмірі 520453 грн.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та різної вартості, завдяки чому кожен автовласник в залежності від свого водійського досвіду, специфіки експлуатації авто та фінансових можливостей може в рамках одного договору обрати оптимальну для себе програму страхування, що максимально відповідатиме його потребам в рівні страхового захисту.