Майже 255 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Майже 255 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Досвідчені водії добре знають, наскільки небезпечним може бути поспіх під час кермування авто. Хтось, поспішаючи у справах, вирішив в останній момент «проскочити» на блимаючий жовтий. Хтось, намагаючись якнайшвидше дістатися потрібного місця, просто «підрізав» іншого учасника руху. Хтось, кваплячись, не помітив важливий знак чи «налетів» на перешкоду. Наслідки такого поспіху часто бувають дуже сумними, а збитки – чималими.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Lexus LX570, сталася в Запоріжжі. А причиною її стало недотримання безпечної дистанції учасниками руху та певною мірою поспіх водія Lexus.

Рухаючись в транспортному потоці, він в якийсь момент просто не встиг вчасно загальмувати і допустив зіткнення з іншим автомобілем – Citroën. Внаслідок удару було пошкоджено задній бампер і кришку багажного відсіку Citroën та передній бампер і решітку радіатора Lexus.

Втім, самостійно вирішувати питання з ремонтом авто клієнту СГ «ТАС» не довелося – завдяки наявності договору страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок».

Отримавши  повідомлення про випадок, згодом визнаний страховим, СГ «ТАС» вжила всіх заходів задля його оперативного врегулювання. Тож вже за кілька днів страховиком було виплачено належне  страхове відшкодування в розмірі понесених клієнтом внаслідок ДТП збитків. Сума виплати склала 254677 грн.

Крім того, СГ «ТАС» в рамках своїх зобов’язань за договором взяла на себе організацію проведення відповідного ремонту застрахованого авто.

Залишається додати, що Lexus було застраховано СГ «ТАС» за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – різних за наповненням та відповідно різної вартості.

Так, по програмою «1 зірка» СГ «ТАС» страхує транспортні засоби виключно на випадок великих збитків – в результаті викрадення чи знищення автомобіля. За програмою «2 зірки» страховик до того ж покриє збитки, спричинені пошкодженнями авто в ДТП, внаслідок стихійного лиха, пожежі чи протиправних дій третіх осіб. А за умовами програми «3 зірки» автовласник до всього переліченого ще й має можливість отримати виплату без надання довідки поліції. В свою чергу, за програмою «4 зірки» СГ «ТАС» також відшкодує збитки, спричинені пошкодженнями автомобіля внаслідок інших подій, що не покриваються попередніми програмами.  І максимальний страховий захист за принципом повного КАСКО забезпечує програма «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що до того ж містить цілу низку корисних для автовласника опцій та передбачає скорочені строки виплат.

При цьому варто зауважити, що страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить від 0,99%.

Таким чином, абсолютно кожен автовласник в залежності від своїх потреб, досвіду за кермом та фінансових можливостей в рамках договору «ЄвроКАСКО» може обрати оптимальний для себе варіант страхування і при цьому бути впевненим, що незалежно від програми страховий захист його транспортного засобу відповідатиме найвищим європейським стандартам автострахування.