СГ «ТАС» виплатила 470 тис. грн за пошкоджений вантаж

СГ «ТАС» виплатила 470 тис. грн за пошкоджений вантаж

Цей інцидент стався поблизу Мілана в Італії. 

На слизькій після сильної зливи дорозі водій вантажівки Renault Magnum 500, що належить українській транспортній компанії, не впорався з керуванням та не зміг в маневрі втримати важку машину, внаслідок чого ваговоз з’їхав з траси та перекинувся. На щастя, сам водій в аварії не постраждав. А ось автомобіль і вантаж, що ним перевозився, – скляна тара, було серйозно пошкоджено.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини автопригоди, визнала випадок страховим та врегулювала, виплативши за договором добровільного страхування відповідальності автоперевізників та експедиторів належне відшкодування за пошкоджений вантаж. Сума виплати склала 468555 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років посідає провідні позиції на страховому ринку України. Так, за даними  авторитетного видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя поточного року компанія підтвердила звання безперечного лідера ринку обов’язкової, а також добровільної «автоцивілки», посіла перше місце за обсягом виплат за полісами «Зелена картка» та традиційно увійшла до числа найбільших страховиків на ринку КАСКО.

В цілому за обсягом зібраних премій СГ «ТАС» посіла третє місце на ринку. При цьому за сумою платежів, залучених від фізичних осіб, компанія стала другою, що свідчить про високий рівень довіри клієнтів.

Залишається додати, що за статистикою, СГ «ТАС» щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,4 млн грн відшкодувань, з яких 3,6 млн грн – за договорами автострахування.