СГ «ТАС» виплатила понад 368 тис. грн за пошкоджену в ДТП Mazda

СГ «ТАС» виплатила понад 368 тис. грн за пошкоджену в ДТП Mazda

Про те, до яких наслідків може призвести неуважність водія за кермом, знають, напевно, всі. Однак, на жаль, як свідчить щоденна статистика ДТП на наших дорогах, далеко не всі автомобілісти зважають на необхідність бути вкрай уважним та обачним під час кермування авто.

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Mazda CХ-5 сталася на Луганщині. Водій кросовера лише на мить відволікся від дороги та в результаті допустив зіткнення з автомобілем Daewoo, що рухався попереду. В свою чергу, сам Daewoo внаслідок удару врізався в дерево на узбіччі.

На щастя, ніхто з водіїв, пасажирів та пішоходів в аварії не постраждав. Натомість обидві автівки зазнали пошкоджень. Так, у Daewoo було пошкоджено обидва бампери, у Mazda – передній бампер, переднє праве крило та розбито блок-фару. Та, попри те, що пошкодження кросовера складно назвати значними, вартість відновлення авто виявилася чималою. Втім, ремонтувати автомобіль своїм коштом його власникові не довелося. Як, до речі, і відшкодовувати збитки, завдані з його вини власникові Daewoo.

Страхова група «ТАС», де було застраховано цивільно-правову відповідальність власника Mazda та власне сам кросовер, в рамках своїх зобов’язань за укладеними договорами страхування оперативно здійснила відповідні страхові виплати. Так, власникові Daewoo в мінімальні строки було відшкодовано його збитки за полісом ОСЦПВ. В свою чергу, страхове відшкодування за договором КАСКО в розмірі 368298 грн було перераховано страховиком на СТО, де здійснюватиметься ремонт кросовера.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років утримує місце лідера ринку автострахування України не лише за кількістю укладених договорів, залучених за ними премій та виплачених відшкодувань, але й за якістю та оперативністю врегулювання страхових випадків. Так, за статистикою, середній строк виплати за договором КАСКО в СГ «ТАС» складає 12 днів, за полісом обов’язкової «автоцивілки» – 21 день, що набагато менше як термінів, визначених законодавством, так і середніх по ринку строків врегулювання.