Понад 290 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Понад 290 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Цей інцидент, згодом визнаний страховим випадком, стався в Дніпропетровській області. Клієнт Страхової групи «ТАС», виїжджаючи  з парковки на своєму автомобілі Mercedes-Benz 220, не помітив інший транспортний засіб та «зачепив» його. В результаті зіткнення пошкоджень зазнали обидва авто. Зокрема в Mercedes було пошкоджено переднє ліве крило, капот, передній бампер, розбито одну з блок-фар. Водночас в авто іншого учасника внаслідок пригоди було пошкоджено бампер,  а також розбито блок-фару.

Однак самостійно оплачувати ремонт свого автомобіля власникові Mercedes-Benz 220 не довелося – завдяки наявності договору «ЄвроКАСКО» від Страхової групи «ТАС».

Страховик в рамках своїх зобов’язань за договором врегулював випадок, оперативно перерахувавши належне страхове відшкодування на рахунок СТО, де відповідно до побажань автовласника здійснюватиметься відновлювальний ремонт його авто. Сума виплати склала 290808 грн.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та відповідно різної вартості. Так, програма «1 зірка» призначена для досвідчених автовласників, які вважають за потрібне мати страховий захист виключно на випадок великих збитків – внаслідок знищення чи викрадення транспортного засобу. Програма «2 зірки» також покриває збитки в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха. Автовласники, які обирають «тризіркову» програму, до того ж мають можливість отримати виплату без надання довідки поліції. За програмою «4 зірки» СГ «ТАС» покриває, окрім всього переліченого вище, збитки, спричинені іншими подіями, що сталися з транспортним засобом. Водночас максимальний страховий захист забезпечує страховик за програмою «5 зірок», що включає в себе розширене страхове покриття за принципом повного КАСКО, а також містить низку цікавих та корисних для автомобілістів опцій.

Таким чином, в рамках договору «ЄвроКАСКО» абсолютно кожен автовласник в залежності від власних потреб в рівні страхового захисту, водійського досвіду та фінансових можливостей може обрати оптимальний для себе варіант страхування – і це все при незмінно високій якості сервісу, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування, та за прийнятною для себе ціною.