СГ «ТАС» виплатила понад 487 тис. грн за пошкоджене внаслідок наїзду на кабана авто

СГ «ТАС» виплатила понад 487 тис. грн за пошкоджене внаслідок наїзду на кабана авто

Про те, що зустрічі з представниками дикої природи можуть бути вкрай небезпечними, всі знають ще з дитинства. А ось в тому, що вони можуть виявитися ще й дуже дорогими за своїми наслідками, нещодавно пересвідчився один зі страхувальників СГ «ТАС», якому через несподівану зустріч на дорозі з кабаном було завдано збитків майже на півмільйона гривень.

Цей прикрий інцидент стався на Львівщині. Повертаючись пізно ввечері після роботи додому, власник Mercedes-Benz GL320, звісно, ніяк не міг очікувати, що на трасу просто перед його автівкою з лісу вискочить тварина. На жаль, незважаючи на всі зусилля водія, уникнути зіткнення не вдалося.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобіль зазнав суттєвих пошкоджень. Так, було пошкоджено переднє праве крило машини, бампер, розбито протитуманну та блок-фару.  Загальний збиток власника внаслідок інциденту склав 487683 грн.

Саме цю суму оперативно і в повному обсязі і відшкодувала Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО», за програмою «5 зірок» якого було застраховано автомобіль.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно міцно утримує позиції лідера на вітчизняному ринку страхування в цілому та зокрема автострахування. Так, за даними профільного видання Insurance TOР, за підсумками 2020 року СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинги страховиків, які працюють на ринку як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки», а також увійшла в ТОП-5 страхових компаній на ринку КАСКО.