Понад 555 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за невдалий маневр свого клієнта

Понад 555 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за невдалий маневр свого клієнта

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: страхове відшкодування в розмірі понад 555 тис. грн було перераховано власникові вантажного Mercedes-Benz Sprinter, пошкодженого в результаті аварії.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень автомобіль, сталася на Полтавщині.

Водій Sprinter, яким перевозився вантаж, рухаючись трасою пізнім вечором, через темряву не зміг адекватно оцінити ситуацію на дорозі, невдало зманеврував і допустив зіткнення із іншою вантажівкою – DAF.

В результаті аварії Mercedes зазнав суттєвих пошкоджень кузову, зокрема обох лівих дверей, переднього лівого крила, крім того, було розбито лобове скло та передній бампер автомобіля.

Втім, ремонтувати авто своїм коштом його власникові не довелося.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала випадок страховим і в рамках своїх зобов’язань врегулювала. Страховиком було організовано проведення відповідної експертизи з метою визначення розміру збитків, заподіяних автовласникові внаслідок страхового випадку, і згодом здійснено виплату належного страхового відшкодування.  Сума виплати склала 555547 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років поспіль входить до числа найбільших страховиків на ринку КАСКО. Компанія пропонує до уваги автовласників широку лінійку цікавих страхових продуктів, розрахованих на всі сегменти клієнтів – автомобілістів з різним досвідом за кермом, різними потребами в рівні страхового захисту та різними фінансовими можливостями.