Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за знищений в автотрощі напівпричіп

Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за знищений в автотрощі напівпричіп

Ця масштабна аварія сталася на Рівненщині.

На трасі один з учасників руху, водій легковика, намагаючись здійснити обгін, не пересвідчився в безпеці свого маневру, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом та тягачем з  напівпричепом, який в результаті сильного удару зайнявся. Не варто й казати, що наслідки автотрощі для всіх трьох транспортних засобів виявилися просто катастрофічними: за висновком експертів, всі три автомобілі через численні значні пошкодження не підлягали ремонту та були визнані фактично знищеними. Повністю згорів і напівпричіп ALI RIZA USTA A3TY, застрахований СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».

Вивчивши обставини аварії, Страхова група «ТАС» визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування КАСКО врегулювала, здійснивши відповідну виплату за знищений напівпричіп. Сума відшкодування склала 1007369 грн.

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» було розроблено фахівцями Страхової групи «ТАС» на підставі актуальних запитів потреб клієнтів та з урахуванням їх побажань і пропозицій. Серед основних переваг цього страхового продукту варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які в залежності від своїх потреб клієнт може вільно комбінувати, розширену територію дії, якісний супровід в режимі 24/7, сервісне обслуговування та оптимальні строки здійснення страхових виплат.

Варто зауважити, що навіть в умовах воєнного стану Страхова група «ТАС» продовжує активно працювати, забезпечуючи гідний страховий захист своїм клієнтам. Так, за вісім місяців поточного року, на понад шість з яких припала повномасштабна війна, СГ «ТАС» виплатила в якості страхових відшкодувань за укладеними договорами страхування майже 590 млн грн, з яких майже 485 млн грн за договорами автострахування: КАСКО, полісами ОСЦПВ та «Зеленою карткою».