Понад 435 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Понад 435 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Ця аварія сталася в Києві.

Клієнт СГ «ТАС» за кермом свого кросовера Porsche Cayenne повертав ліворуч, коли в його автівку раптом врізався інший автомобіль – BMW X5, водій якого неочікувано почав здавати назад.

В результаті зіткнення обидва авто зазнали пошкоджень, зокрема у BMW було пошкоджено задній бампер та одну з протитуманних фар, у Porsche – обидві ліві двері.

Страхова група «ТАС», де Cayenne було застраховано за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок», вивчивши обставини пригоди, визнала випадок страховим та оперативно врегулювала, виплативши відповідне відшкодування – в розмірі завданих клієнту збитків. Сума виплати склала 435490 грн.

Залишається додати, що Porsche Cayenne було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм страхування наземного транспорту – за кількістю «зірок», різних за наповненням та відповідно різної вартості.

Так, «однозіркова» програма призначена для автовласників, які вважають за необхідне мати страховий захист виключно на випадок великих збитків – в результаті знищення чи викрадення авто. За програмою «2 зірки» до того ж відшкодовуються збитки автовласника внаслідок ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі та стихійного лиха. В свою чергу, автовласники, які обирають «тризіркову» програму договору «ЄвроКАСКО», до всього переліченого мають можливість отримати виплату без надання страховикові довідки компетентних органів. Водночас  за програмою «4 зірки» СГ «ТАС» також  відшкодовує збитки внаслідок пошкодження застрахованого авто в результаті інших подій, аніж вказані вище. І максимальний страховий захист транспортного засобу за принципом повного КАСКО СГ «ТАС» забезпечує за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що включає в себе розширене страхове покриття та низку цікавих та корисних опцій.

Таким чином, в рамках одного договору «ЄвроКАСКО» кожен автовласник може обрати оптимальну для себе програму страхування, що відповідатиме його актуальним потребам, – і це при незмінно високій якості сервісу та за прийнятною ціною.