Понад 420 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Понад 420 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Здебільшого, кажучи про винних в тій чи іншій дорожньо-транспортній пригоді, ми одразу, чи то підсвідомо, чи то за звичкою, маємо на увазі водія. І це, з одного боку, зрозуміло, адже саме автомобіль є джерелом підвищеної небезпеки на дорозі, тож дії водія, так би мовити, за замовчанням вважаються такими, що призвели до аварії. З іншого боку, якщо проаналізувати статистику ДТП, стає очевидним, що чимало інцидентів на дорозі стаються саме з вини пішоходів. І наслідки таких, спричинених ними аварійних ситуацій подеколи аж ніяк не менші, аніж в разі аварій з вини власників «залізних коней».

Дорожньо-транспортна пригода, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Porsche Panamera, сталася в Одесі. Авто рухалося проїжджою частиною  однієї з вулиць міста, коли просто перед ним на дорогу несподівано вибіг пішохід. Аби уникнути зіткнення, водій різко вивернув кермо – і автомобіль врізався в бордюр.

На щастя, завдяки швидкості реакції водія пішохід не постраждав, а ось Porsche в результаті інциденту зазнав певних пошкоджень. При цьому збиток власника автівки склав 421019 грн.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та належним чином врегулювала, в повному обсязі виплативши автовласникові відповідне страхове відшкодування – в розмірі заподіяної йому шкоди.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що вже впродовж багатьох років посідає лідируючі позиції на ринку автострахування України, пропонує до уваги автовласників широкий перелік різноманітних страхових продуктів з можливістю вільного комбінування страхових ризиків.

Завдяки такому підходу кожен автомобіліст може обрати в лінійці СГ «ТАС» оптимальну для себе програму страхування в залежності від власних потреб, специфіки експлуатації авто та своїх фінансових можливостей – і при цьому бути впевненим в гарантовано високій якості сервісу, належному супроводі та оперативності врегулювання збитків, що їх забезпечує компанія.