За пошкоджену в ДТП Skoda СГ «ТАС» виплатила понад 317 тис. грн

За пошкоджену в ДТП Skoda СГ «ТАС» виплатила понад 317 тис. грн

Чим керуються водії, свідомо порушуючи загальноприйняті правила дорожнього руху? Як свідчать результати численних досліджень, найчастіше автомобілісти пояснюють своє нехтування ПДР просто поспіхом, мовляв, «дуже поспішав у справах, думав, що встигну проскочити» або «вирішив скоротити путь» тощо. Втім, психологи стверджують, що найголовніша причина, з якої водії йдуть на порушення, інша – вони впевнені, що саме з ними нічого погано статися не може і внаслідок їх дій ніхто не постраждає. Та в реальності все інакше.

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Skoda Octavia, сталася на Волині.  Поспішаючи у справах, водій не переконався у відсутності перешкод і, всупереч ПДР, почав розвертатися на перехресті. Цей маневр виявився цілковитою несподіванкою для інших учасників дорожнього руху, зокрема водія автомобіля BMW, який щойно виїхав на перехрестя з іншої вулиці. Він не пропустив Octavia, наслідком чого стало зіткнення, в результаті якого пошкоджень зазнали обидві автівки. Так, в BMW було деформовано капот і бампер, розбито обидві блок-фари. В свою чергу, у Skoda в результаті удару було пошкоджено обидві праві двері та пороги.

Страхова група «ТАС», де Skoda Octavia застраховано за договором «Правильне КАСКО»,  визнала випадок страховим та виплатила відповідне страхове відшкодування. Сума виплати склала 317726 грн.

Кошти було перераховано на рахунок СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автомобіля.

Нагадаємо, за статистикою, Страхова група «ТАС» щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,5 млн грн, з яких 3,6 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.