СГ «ТАС» виплатила понад 530 тис. грн за пошкоджений вогнем товар

СГ «ТАС» виплатила понад 530 тис. грн за пошкоджений вогнем товар

Пожежа в одному із київських магазинів, що належить до великої мережі супермаркетів, сталася пізно вночі, коли його вже було зачинено.

Пожежні та рятувальники, які оперативно прибули на виклик, за лічені хвилини локалізували вогонь, а згодом і ліквідували пожежу. Загалом в тушінні було задіяно чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

На щастя, незважаючи на те, що магазин розташовано на першому поверсі житлового будинку, ніхто з людей внаслідок пожежі не постраждав, однак матеріальні збитки виявилися чималими.

Як з’ясувалося, вогнем було серйозно пошкоджено товар, розміщений на стелажах в прикасовій зоні супермаркету, де, власне, і сталося займання. А ось що саме стало його причиною, ще належить розібратися слідству.

Водночас Страхова група «ТАС», з якою власником торгівельної мережі було укладено договір страхування майна, вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та врегулювала, виплативши в рамках своїх зобов’язань належне відшкодування за пошкоджений вогнем товар. Сума виплати склала 532276 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» пропонує широкий перелік продуктів зі страхування майна як фізичних, так і юридичних осіб. Так, за умовами договору страхування майна юридичних осіб від СГ «ТАС» кожен власник бізнесу може надійно та за прийнятною ціною застрахувати своє нерухоме майно, зокрема земельні ділянки, конструкції будівель, споруд та приміщень разом з оздобленням та скляними елементами, цілісні майнові комплекси, а також рухоме майно, в тому числі виробниче та торгове обладнання,  побутову та офісну техніку, товарну сировину, меблі тощо. Страхування здійснюється на випадок вогневих ризиків, вибуху газу, хімічного вибуху, стихійних явищ, протиправних дій третіх осіб, бою скла тощо.

Залишається додати, що, окрім класичного договору страхування майна, СГ «ТАС» також пропонує до уваги клієнтів низку інших продуктів, зокрема страхування майна, в тому числі під час ремонту, комплексне страхування майна та відповідальності, страхування на випадок тимчасової перерви у виробництві тощо.