СГ «ТАС» виплатила понад 419 тис. грн за авто, що впало в ріку

СГ «ТАС» виплатила понад 419 тис. грн за авто, що впало в ріку

Незадовільний стан дорожнього покриття входить в перелік досить розповсюджених причин аварій. Та, як виявляється, щойно відремонтовані дороги із їх майже дзеркальним покриттям також  можуть приховувати неабияку небезпеку для учасників дорожнього руху. І в цьому нещодавно мав сумну нагоду переконатися один із клієнтів Страхової групи «ТАС», власник автомобіля Toyota Camry.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій було пошкоджено автомобіль, сталася на трасі на Львівщині. На зигзагоподібному повороті нової дороги, де навіть розмітку ще не встигли нанести,  водій не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль спочатку занесло на узбіччя, де він вже перекинувся на дах і згодом скотився в річку, що біжить вздовж траси.

Годі й казати, що в результаті такої аварії автівка зазнала суттєвих пошкоджень. Так, було пошкоджено дах автомобіля, кришку багажного відсіку, капот, чотири двері, два крила, передній бампер, розбито обидві блок-фари, лобове та заднє скло, решітку радіатора. При цьому загальний збиток автовласника, згідно з висновком експертів, склав 419153 грн.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО» і виплатила СГ «ТАС» клієнту  в якості страхового відшкодування.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «2 зірки» вказаного договору.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що вже давно посідає місце провідне місце серед лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування, пропонує до уваги автовласників широку лінійку страхових продуктів, розроблених з врахуванням актуальних потреб автомобілістів і розрахованих на різні їх категорії. Так, завдяки гнучкості програм страхування та можливості вільного комбінування страхових ризиків кожен автовласник в залежності від свого водійського досвіду, потреб у рівні страхового захисту і фінансових можливостей може обрати в лінійці СГ «ТАС» оптимальний для себе варіант страхування – і почуватися впевнено на дорозі за будь-яких обставин.