За авто, що врізалося у відбійник, СГ «ТАС» виплатила 408 тис. грн

За авто, що врізалося у відбійник, СГ «ТАС» виплатила 408 тис. грн

Ця аварія, в якій зазнав численних серйозних пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota RAV4, сталася на трасі на Київщині. Кросовер рухався в транспортному потоці, як раптом водій помітив, що автомобіль Kia, що їхав попереду, намагається перестроїтися в іншу смугу. Аби запобігти зіткненню, він різко вивернув кермо, але не втримав машину і все ж таки влетів і в Kia, і заразом у відбійник.

Незважаючи на те, що від удару в RAV4 спрацювали подушки безпеки, водій Toyota в аварії зазнав тілесних ушкоджень, і його було госпіталізовано. Очевидно, що постраждали внаслідок ДТП і авто. Але, якщо Kia «відбувся» досить легкими пошкодженнями – заднього крила та бамперу, то для кросовера наслідки удару виявилися набагато суттєвішими. В результаті зіткнення у Toyota було деформовано обидві ліві двері, два крила, капот, бампер, диск та шину, розбито лобове скло та решітку радіатора.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим, організувала проведення відповідного дослідження для визначення суми збитків за ним та на підставі експертизи здійснила виплату належного страхового відшкодування. Сума виплати склала 408130 грн.

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» входить до числа найпопулярніших договорів автострахування в лінійці СГ «ТАС». Серед головних переваг цього продукту порівняно з його аналогами, представленими на ринку, можна назвати наступні: покриття максимального переліку страхових ризиків та можливість їх вільно комбінувати в залежності від актуальних потреб автовласника, оптимальні строки здійснення страхових виплат, якісний супровід клієнта в форматі 24/7 власною службою асистансу страховика, сервісне обслуговування впродовж всього періоду дії договору тощо.