За трьома договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила понад 438 тис. грн

За трьома договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила понад 438 тис. грн

Одразу три великі виплати здійснила днями Страхова група «ТАС».
Так, страхове відшкодування в розмірі 156 894 грн виплатила компанія за пошкоджений внаслідок ДТП комерційний автомобіль Ford Connect.

Автівка, застрахована СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО», потрапила в аварію в Дніпрі. В Ford на перехресті врізався позашляховик Toyota Land Cruiser, який, здійснюючи поворот, виїхав на зустрічну смугу, зіткнувся з авто клієнта СГ «ТАС», після чого продовжив некерований рух та зачепив ще одну машину, що стояла на узбіччі.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди Ford Connect отримав численні пошкодження лівої частини кузова, крім того, були деформовані обидва бампери, розбито блок-фару тощо.

Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов‘язань за договором оперативно здійснила виплату страхового відшкодування, таким чином прискоривши початок ремонтних робіт для якнайшвидшого відновлення автомобіля.
Водночас за розбитий внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом автомобіль VW Passat Страхова група «ТАС» виплатила 144 088 грн. Під час руху в застрахований за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» автомобіль врізався ВАЗ. В результаті зіткнення у VW було пошкоджено капот, а також ліву частину кузова. Аварія сталася в смт Лопатин на Львівщині.

В свою чергу, сума страхового відшкодування за пошкоджений внаслідок наїзду на тварину автомобіль Audi A6 склала 137 570 грн. Рухаючись автотрасою на Житомирщині, водій застрахованого за договором «Зелений коридор» автомобіля зненацька побачив, як на дорогу вискочив собака. Не встигнувши загальмувати, він здійснив наїзд на тварину. В результаті ДТП було пошкоджено передню частину авто. Страхова група «ТАС» в стислий термін перерахувала на рахунок автосервісу належне за договором страхове відшкодування, чим забезпечила оперативний ремонт автівки.

Нагадаємо, лінійка СГ «ТАС» включає в себе багато цікавих страхових продуктів для автовласників, що відповідають найвищим стандартам та забезпечують всебічний страховий захист на дорозі. Розмаїття страхових програм дозволяє кожному клієнтові СГ «ТАС» підібрати оптимальний саме для нього варіант страхування – в залежності від власних потреб та фінансових можливостей.