У квітні СГ "ТАС" виплатила за полісами ОСЦПВ та договорами КАСКО 28 млн грн

У квітні СГ "ТАС" виплатила за полісами ОСЦПВ та договорами КАСКО 28 млн грн

Страхова група "ТАС" оприлюднила статистику своїх виплат за квітень поточного року. Так, лише за договорами страхування наземного транспорту страховиком впродовж другого весняного місяця було відшкодовано клієнтам 8 357 553 грн. Своєю чергою, за полісами обов'язкової "автоцивілки" постраждалим за вказаний період було виплачено сумарно 19 631 802 грн.
Найбільші виплати СГ "ТАС" у квітні припали на договори КАСКО.

Зокрема, півмільйона гривень виплатила СГ "ТАС" за автомобіль BMW Х5, пошкоджений внаслідок пожежі. Подія, яку згодом було визнано страховою, сталася в Запоріжжі. Авто спалахнуло на стоянці вночі. Незважаючи на оперативний приїзд пожежників, які оперативно локалізували вогонь, застрахований автомобіль зазнав серйозних пошкоджень. Позашляховик був застрахований за програмою "4 зірки" договору "ЄвроКАСКО 5 зірок".

В свою чергу, за пошкоджену в ДТП машину Toyota RAV4 Страхова група "ТАС" виплатила страхове відшкодування в розмірі 289 тис. грн.

На слизькій після дощу трасі водій автомобіля не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автомобілем, що їхав перед ним. Toyota RAV4 була застрахована за договором КАСКО "Зелений коридор".

Водночас страхова виплата за розбитий в аварії Renault Duster, застрахований за договором "Правильне КАСКО", склала 233 тис. грн. Дорожньо-транспортна пригода сталася на території Росії. Водій застрахованого кросовера, йдучи на обгін авто, що їхало перед ним, не врахував, що напередодні пройшов сильний дощ. У результаті на слизькій трасі не впорався з керуванням, машину винесло на узбіччя, і вона влетіла в кювет.

Трохи меншу суму, а саме 232 359 грн, Страхова група "ТАС" виплатила як страхове відшкодування за пошкоджений внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом позашляховик Volvo ХС90. Аварія, в якій було пошкоджено застрахований за договором "Правильне КАСКО" автомобіль, сталася на Індустріальному мосту в Києві. Рухаючись у заторі, водій не розрахував безпечної дистанції, внаслідок чого допустив зіткнення з машиною, що їхала перед ним.

В свою чергу, за ремонт пошкодженого за аналогічних обставин автомобіля Citroen C-Crosser СГ "ТАС" заплатила 211 267 грн. Під час руху водія застрахованого за договором "Правильне КАСКО" кросовера засліпило сонце, на якусь мить він втратив пильність та не помітив, що авто, яке їхало перед ним в потоці, раптово загальмувало. Внаслідок зіткнення було пошкоджено передню частину Citroen. Страхова група "ТАС", вивчивши обставини справи, визнала інцидент страховою подією та оперативно виплатила належне страхове відшкодування.