Попри війну СГ «ТАС» продовжує виконувати всі свої зобов’язання перед клієнтами

Попри війну СГ «ТАС» продовжує виконувати всі свої зобов’язання перед клієнтами

Незважаючи на те, що в Україні триває війна, Страхова група «ТАС» продовжує в повному обсязі виконувати свої зобов’язання перед клієнтами, щодня здійснюючи виплати за укладеними договорами страхування.

Так, страхове відшкодування в розмірі 521000 грн було виплачено СГ «ТАС» власникові автомобіля Volvo ХС, пошкодженого в результаті зіткнення з іншим транспортним засобом. Аварія сталася в Києві. Намагаючись перелаштуватися в іншу смугу, водій кросовера не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем Toyota. В результаті удару у Toyota було пошкоджено передню частину кузова: бампер, решітку радіатора, капот, розбито обидві блок-фари. Пошкодження Volvo внаслідок зіткнення виявилися суттєвішими: два крила, дві двері, кришка багажного відсіку, задній бампер тощо.

Страхова група «ТАС», де кросовер було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» визнала випадок страховим та врегулювала, виплативши власникові Volvo  належне страхове відшкодування.

Залишається додати, що в цілому за час війни СГ «ТАС» щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому до 4 млн грн. Контакт-центр компанії працює у штатному режимі, приймаючи звернення клієнтів та надаючи їм всебічну консультаційну підтримку і фіксуючи страхові випадки за всіма укладеними договорами.