СГ «ТАС» запустила фото-флешмоб «Ми з 1998 року»

СГ «ТАС» запустила фото-флешмоб «Ми з 1998 року»

СГ «ТАС» запустила фото-флешмоб «Ми з 1998 року»

Напередодні свого 19-річчя Страхова група «ТАС» запустила новий фото-флешмоб, покликаний не лише об‘єднати всіх друзів компанії, а й разом пригадати найяскравіші моменти свого життя, поринувши у найприємніші спогади.

19 жовтня Страхова група «ТАС» відзначатиме свій 19-й день народження. Саме 19 жовтня 1998 року на українському страховому ринку з‘явився новий гравець – амбітний та перспективний, енергійний та сповнений нових ідей та грандіозних планів.

Минули роки, СГ «ТАС» стала одним з безперечних лідерів вітчизняного страхового ринку України, компанією, що активно впроваджує нові стандарти в українському страхуванні, забезпечує гідний страховий захист кожному та користується авторитетом у колег та високою репутацією у клієнтів.

19 років – досить великий строк, за цей час компанія неабияк зміцнилася та «наростила м‘язи». А які зміни за цей час пережили ми всі? Чи втілили ми всі свої мрії в життя? Чи виконали обіцянки, що давали собі в далекому минулому? Чи реалізувалися? Які ми були та якими стали?
Пригадати, якими ми були 19 років тому, поринути у найприємніші та найяскравіші спогади пропонує Страхова група «ТАС». А заразом – взяти участь в традиційному до дня народження компанії фото-флешмобі та отримати шанс виграти чудовий приз!

Отже, щоб взяти участь у флешмобі «Ми з 1998 року», слід зробити лише кілька простих кроків:

  • знайти будь-яке своє фото, датоване 1998 роком, та підписати його, вказавши, хто на фото та де воно було зроблене;
  • світлину слід помістити в спеціальну рамку, створену до дня народження СГ «ТАС» та розміщену на офіційній сторінці компанії в мережі Facebook за адресою https://www.facebook.com/TAS.Insurance.Group/;
  • додавши хештеги #Миу1998році #ТАС1998 #Madein1998 та відзначивши як місце перебування (відвідання) TAS Insurance Group, фото слід розмістити на своїй сторінці в Facebook – таким чином, організатор матиме змогу зареєструвати всіх учасників акції.


Той учасник флешмобу, чиє фото назбирає найбільшу кількість уподобань читачів сторінки, отримає чудовий подарунок з нагоди дня народження Страхової групи «ТАС» – сучасний смартфон Xiaomi Redmi 4A.

Додамо, що до участі у флешмобі, що триватиме до 19 жовтня 2017 року, запрошуються всі бажаючі.