СГ «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції в усіх сегментах ринку

СГ «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції в усіх сегментах ринку

За результатами І півріччя 2020 року Страхова група «ТАС», яка вже впродовж кількох років посідає місце лідера на вітчизняному ринку автострахування, суттєво зміцнила свої позиції і в інших сегментах ринку. Про це свідчать свіжі рейтинги авторитетного видання Insurance TOP.

Так, СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», зі значним відривом обійшовши за обсягом залучених премій навіть найближчих конкурентів. Першою стала компанія і в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, хоча ще рік тому – за результатами шести місяців 2019-го – посідала друге місце у відповідному рейтингу.

Крім того, компанія покращила свої позиції на ринку КАСКО і наразі входить в ТОП-7 страховиків у вказаному сегменті.
За даними рейтингів Insurance TOP, значних успіхів СГ «ТАС» досягла і в сфері особистого страхування. Так, якщо за підсумками І півріччя минулого року компанія посідала п’яте місце на ринку страхування медичних витрат подорожуючих за кордон, то за результатами відповідного періоду поточного року вже увійшла в «трійку» лідерів за обсягом продажів полісів туристичного страхування.

На ринку страхування на випадок хвороби СГ «ТАС» посіла п’яту сходинку, тоді як рік тому була сьомою. Зміцнила свої позиції компанія і на ринку страхування від нещасних випадків: якщо за результатами січня – червня 2019 року СГ «ТАС» посідала одинадцяте місце у відповідній рейтинговій таблиці, то цього року – вже восьме. В свою чергу, в рейтингу страховиків, які працюють на ринку добровільного медичного страхування, Страхова група «ТАС» за рік піднялася на чотири сходинки, увійшовши в ТОП-10 компаній у вказаному сегменті.

Крім того, СГ «ТАС» увійшла в «десятку» найбільших страховиків на ринку страхування від вогню, а також на ринку страхування сільськогосподарської продукції. Водночас на ринках авіаційного страхування та страхування фінансових ризиків СГ «ТАС» посіла шосте місце.

В цілому за обсягом платежів – як валових, так і чистих – Страхова група «ТАС» за підсумками шести місяців традиційно увійшла до «трійки» лідерів вітчизняного страхового ринку, а також посіла п’яте місце за показником прямого страхування.
Залишається додати, що за розміром страхових резервів компанія посідає перше місце серед вітчизняних страховиків.